Despre noi

Companie cu experienta de 20 ani – in continua dezvoltare, cu o echipa profesionista – tanara si dinamica, formata din specialisti in parchet, cu un inalt grad de profesionalism si maxima seriozitate sta la dispozitia clientilor sai cu tehnologii de ultima ora in materie de montaje si finisaje pentru parchet – ofera servicii ireprosabile astfel incat rezultatele sa indeplineasca de fiecare data chiar si cele mai exigente cerinte, in functie de sugestiile si particularitatile fiecarei lucrari.

Parchet Expert este distribuitor autorizat al SC Bona Romania SRl, filiala Bona AB, pentru produse profesionale de parchet marca Bona, marca consacrata la nivel mondial in cei aproape 100 de ani de activitate doar in industria pardoselilor din lemn si parchet.(adezivi, rasini, chituri, grunduri, lacuri, solutii pt. intretinere parchet)

Parchet Expert este reprezentata de Marius Tucan – parchetar specialist

Telul nostru este sa gasim solutia optima pentru fiecare client, de la un parchet classic, pana la unul de lux avand intotdeauna cel mai bun raport calitate – pret.

Experienta acumulata de-alungul timpului, precum si calificarea specialistilor nostrii, ne permite sa oferim clientilor atat o calitate deosebita a lucrari.

Pentru buna executie, fiind singura societate de pe piata romaneasca din domeniul pardoselilor din lemn care ofera acest tip de garantie.

garantie