Servicii

Preturi Montare Parchet 2018

Montaj profesional parchet masiv natur: 50-70 lei / mp
(include pregatirea suportului, instalarea parchetului, finisarea parchetului)

Montaj profesional parchet stratificat finisat: 30-40 lei / mp
(include pregatirea suportului, instalarea parchetului)

Preturi Renovare Parchet 2018

1. Residential Finish Base – 4 straturi Lac: Bona Novia &Bona Wave detalii 
Pret: 60 lei / mp 50 lei / mp

2. Residential Finish 2K+ – 4 straturi Lac: Bona Novia &Bona Wave2K detalii
Pret: 70 lei / mp 60 lei / mp

3. Residential Finish Trafic – 4 straturi Lac: Bona Novia &Bona Trafic detalii
Pret: 80 lei / mp 70 lei / mp

NOTA:
• Tarifele prezentate sunt valabile pt. suprafete de minim 50 mp  in Bucuresti

• suprafete < 50 mp tarifele se vor majora cu 10%
• suprafete < 40 mp tarifele se vor majora cu 20%
• suprafete < 30 mp tarifele se vor majora cu 30%
• suprafete < 20 mp tarifele se vor majora cu 50%
• suprafete < 15 mp tarifele se vor majora cu 100%
• Ofertele prezentate nu implica obligatii contractuale cu nici un vizitator al acestui site.
• Pentru alte variante de renovare parchet (baituire parchet, antichizare parchet, uleiere parchet … ) decat cele de mai sus, va putem oferi detalii la sediul din Bucuresti, Sector 1, Strada Clabucet, Nr. 29 sau telefonic.
• pentru detalii in legatura cu activitatea si bonitatea noastra, daca condiderati necesar, va asteptam la sediul din Bucuresti, Sector 1, Strada Clabucet, Nr. 29.
• Ofertele prezentate nu implica obligatii contractuale cu nici un vizitator al acestui site.

 


Pentru toate tipurile de parchet din lemn supus reconditionarii procedurile includ obligatoriu urmatoarele etape:

Pasul – 1 –  raschetarea parchetului –  prin raschetare parchet intelegandu-se: indepartarea stratului de finisaj pana la lemn indifferent ca se ia din acesta 1 micron sau chiar 2mm. Aceasta operatiune este realizata cu masini profesionale de slefuit parchet de ultima generatie (2017)       ( vezi sectiunea Utilaje in Dotare ) care nu  produc praf; Granulatia benzilor de slefuit parchet poate varia intre 16 – 80 functie de starea parchetului.

Pasul – 2 –  aplicarea unui chit special pentru parchet, in vederea umplerii rosturilor dintre lamelele de parchet; Chitul special de parchet fiind un liant incolor spre galbui ce se amesteca cu rumegus fin rezultat de la slefuirea parchetului pana se obtine o pasta suficient de fluida care urmeaza sa fie aplicata pe suprafata de parchet cu ajutorul unei spatula. ( vezi sectiunea Video Chituire Parchet )

ATENTIE la artificiile pe care le pot face unii mesteri parchetari in fabricarea acestei paste de chituit folosind ca ingredient miez de paine, sapun, aracet, …. Sau alte inventii care pot rezolva problema pe moment asigurand ceva problem in viitor.

Pasul – 3 – slefuirea suprafetei de parchet in vederea indepartarii rezidurilor de chit. . Aceasta operatiune este realizata cu masini profesionale de slefuit parchet, granulatia benzilor de slefuit parchet poate varia intre 80 – 120 functie de finisajul care urmeaza sa acopere parchetul.

Pasul – 4 –  aplicarea a doua straturi cu lac incolor, ecologic pentru parchet – lac  ce detine si proprietatile fizico-chimice-mecanice ale unui grund special pentru parchet (valabil pt. situatiile cand se doreste ca parchetul sa ramana natural, fara schimbarea culorii parchetului)

Pasul – 5 – slefuire intermediara intre straturile de lac in vederea netezirii porilor aparuti sau a eventualelor bule, scame, par, …. Aceasta operatiune este realizata cu masini profesionale de slefuit parchet – tip monodisc –  granulatia discurilor de slefuit parchet poate varia intre 120/220.

Pasul – 6 – Aplicarea unui strat de gel pentru cosmetizare. Acest produs ( pe limba meseriasilor ) este un lac solid ce se aplica cu spatula de inox cu rolul de a (secret professional)

Pasul – 7 –  urmand ca in final sa se realizeze operatiunea de lacuire pentru a conferi suprafetei un aspect lucios, mat, sau satinat, dupa dorinta. Acest strat de lac final va determina si rezistenta parchetului in timp. De preferat sa se aplice un lac Poliuretanic 100% cu o rezistenta la uzura si patare cat mai buna.

Fazele acestor operatiuni de renovare parchet difera de la o locatie la alta, starea parchetului si caracteristica de trafic asupra acestuia fiind argumentele care conduc echipa sosita la lucru la adoptarea celei mai bune solutii tehnice. Este de inteles ca prin complexitatea ei intreaga actiune nu ar putea fi realizata cu resurse personale, de aceea nu ezitati sa cereti consultanta pentru a primi o oferta convenabila, dar si un serviciu complet.

Un parchetar specialist este in masura sa va prezinte solutia si necesarul tehnic pentru o anumita situatie de renovare parchet si sa convina cu dumneavoastra momentul in care poate fi primit pentru lucrarea pe care se angajeaza sa o presteze.

Cand alegi un furnizor de servicii profesionale pentru montaj sau reconditionare parchet urmareste cateva aspecte:

1 – Unde are sediul

2 – Scrisori de recomandare

3 – Certificari, Calificari, Atestari, … profesionale

4 – Garantie pt. serviciile de parchet precum si pt. materialele puse in opera

5 – Asigurare pt. daune colaterale (de aflat si valoarea despagubirii pt. astfel de daune)

6 – Nu uita sa intrebi de pret daca esti multumit de raspunsurile primite.

Apropo: Daca esti pe acest site te asigur ca ai gasit un parchetar specialist.

Despre profesionalismul si experienta mea las sa vorbeasca scrisorile de recomandare de la cativa dintre clientii mei. (locatii publice)

recomandari